dutchblitzsociety.com

 

Gebruikersvoorwaarden

 

De website van Dutch Blitz Society is met de grootste zorg gebouwd. Mochten er onjuiste gegevens op de website staan dan horen wij dat graag.

Mail naar: dutchblitzsociety@gmail.com


Voor verdere vragen, opmerkingen, suggesties of klachten kun je terecht bij het bestuur van onze club. Vermeld in je bericht ook je persoonsgegevens, dan kunnen wij eventueel contact met je opnemen. Persoonlijke gegevens zullen wij als strikt vertrouwelijk behandelen.

Mail naar: dutchblitzsociety@gmail.com

 

Dutch Blitz Society Statuten & huishoudelijke regels
- Online lezen

 

Afbeeldingen
Alle afbeeldingen van clubleden, clubauto's, meetings en overige materialen op onze site, zijn eigendom van Dutch Blitz Society en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins opgeslagen, anders dan noodzakelijk om de pagina online te kunnen bekijken.

Linken naar Dutchblitzsociety.nl
Indien je een link wilt plaatsen naar deze site, dit graag altijd rechtstreeks naar "http://www.dutchblitzsociety.nl".

Aansprakelijkheid
Dutch Blitz Society is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met dutchblitzsociety.nl zijn gelinked

Privacybeleid
Dutch Blitz Society respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. We verzamelen geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van het lidmaatschapsformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Dutch Blitz Society toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor club-doeleinden.

Indien je informatie wilt over je persoonsgegevens of deze bijvoorbeeld wilt laten wijzigen, aanvullen of verwijderen kan je een mailtje sturen naar dutchblitzsociety@gmail.com